You are here

Χρ. Έλληνας: Δεν αιτήθηκα επιστροφή χρημάτων από τη WKH

21/03/2003 13:35
Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών που τον φέρουν, κάνοντας χρήση του Νόμου Κλεάνθους, να προέβη σε αίτηση επιστροφής χρημάτων από τη White Knight ύψους περίπου £100.000 προέβη στη Stockwatch, ο επικεφαλής της Sharelink Financial Services, Χριστόδουλος Έλληνας. «Πρόκειται για δημοσιεύματα εκτός πραγματικότητας», τόνισε ο κ. Έλληνας σημειώνοντας μάλιστα, ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας τα μέλη τάχθηκαν εκ νέου, με το συντριπτικό ποσοστό 97,5% εναντίον της επιστροφής χρημάτων όπως προνοεί ο Νόμος Κλεάνθους. «Όποιος επιθυμεί να μάθει την αλήθεια» είπε ο επικεφαλής της SFS «ας κοιτάξει τη λίστα της τελευταίας Έκτακτης ΓΣ».

Υπενθυμίζεται ότι τις σχετικές πληροφορίες, δημοσίευσε η εφημερίδα «Πολίτης» αναφέροντας ότι ο κ. Έλληνας αιτήθηκε επιστροφή χρημάτων από τη White Knight, τα οποία επένδυσαν αγοράζοντας μετοχές της εταιρείας, κάνοντας χρήση του Νόμου Κλεάνθους. Σύμφωνα με τον «Π» ο Χριστόδουλος Έλληνας το ποσό των £100.000 που φέρεται να έχει ζητήσει ο κ. Έλληνας έγινε μέσω της εισηγμένης χρηματοοικονομικής εταιρείας Euroinvestments, στην οποία διατηρεί margin account.

Η Sharelink, η οποία ελέγχει ουσιαστικά την WKH, είχε αρνηθεί να συμμορφωθεί με τον όρο που έθετε το Συμβούλιο του ΧΑΚ για επιστροφή χρημάτων όπως προνοούσε ο Νόμος Κλεάνθους, που αποτέλεσε ένα από τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους το Συμβούλιο απέρριψε τελικά την πρόταση εξαγοράς της SFS προς την White Knight.

Του Κυριάκου Κυριακίδη