You are here

Ανάκληση άδειας LT Hamilton

21/02/2020 16:25

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας Επιχείρησης Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας LT Hamilton Ltd.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία παραβαίνει το άρθρο 23(1) του περί της Ρύθμισης των Επιχειρήσεων Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2012,αφού δεν συμμορφώνεται, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της, με τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας λειτουργίας των άρθρων 8 και 9(3) του Νόμου.

Σημειώνεται ότι τα συμφέροντα των πελατών της εταιρείας δεν εξυπηρετούνται ή απειλούνται για το λόγο ότι, συνεπεία της μη συμμόρφωσης της Εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της με τα άρθρα 8 και 9(3) του Νόμου, δεν διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας.

Ενόψει της απόφασης για ανάκληση της άδειας λειτουργίας της, η εταιρεία οφείλει, με βάση το άρθρο 14(3) του Νόμου, να παύσει αμέσως να παρέχει διοικητικές υπηρεσίες και να τακτοποιήσει, εντός περιόδου τριών μηνών, τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της.

Σημειώνεται ότι η ΕΚ θα προχωρήσει σε διαγραφή της εταιρείας από το Μητρώο Εγκριμένων ΕΠΔΥ.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ανακοίνωσε επίσης ότι οι Εταιρείες Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών OMEGASERVE SECRETARIAL LTD και Frametec Ltd παραιτήθηκαν ρητώς από την άδεια λειτουργίας τους δυνάμει του άρθρου 16(1) του περί Ρύθμισης των Επιχειρήσεων Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2012.