You are here

PHIL: Συμφωνία €1 εκ. με Ειδ. Εκδόσεις

23/10/2015 15:51
Στρατηγική συμφωνία με την SPP Media (Ειδικές Εκδόσεις) που δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των διαφημίσεων έχει συνάψει Phil-o- Media, 100% θυγατρική της Phil. Andreou (PHIL).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας, η SPP Media αναλαμβάνει από την Phil-O-Media την διαχείριση της επιχείρησης, του δικτύου και της διαθεσιμότητας του διαφημιστικού χώρου. Στο πλαίσιο της συμφωνίας το τίμημα της επιχείρησης ιδιοκτησίας και διαχείρισης του δικτύου των διαφημιστικών πινακίδων είναι €1 εκ. Το τίμημα θα καταβληθεί από την SPP Media προς την Phil-o- Media, τμηματικά σε περίοδο τριών ετών και σημαντικό μέρος του θα είναι σε διαφημιστικό χώρο που θα διαθέτει, πωλεί και εισπράττει η Phil-o- Media από το πελατολόγιο της.

Η εταιρεία θεωρεί ότι η συμφωνία θα διασφαλίσει την λειτουργά, ανάπτυξη, διαχείριση και κερδοφορία του δικτύου πινακίδων χωρίς την αναγκαιότητα επένδυσης σε κεφάλαιο κίνησης από την Phil-o- Media και κατ΄επέκταση θα βελτιώσει σημαντικά τη ρευστότητά της ώστε να ανταποκριθεί το συγκρότημα στην αποπληρωμή σημαντικών οφειλών που έχει κυρίως σε προνομιούχους πιστωτές.

Η Phil Andreou δεν έχει ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα από το 2014 και εντεύθεν και έχει ήδη μεταταχθεί στην αγορά επιτήρησης και έχει ανασταλεί η διαπραγμάτευση των τίτλων της.

Γ.Χ.