You are here

ΧΑΚ: Κέρδη για τίτλους Σιακόλα

12/08/2003 13:16
Καλοκαιρινή άπνοια επεκράτησε και την Τρίτη στην Οδό Κάμπου με το τζίρο να παρουσιάζει αύξηση μεν σε σύγκριση με χθες, αλλά να παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Την παράσταση έκλεψαν για μία ακόμα συνεδρία οι τίτλοι των εταιρειών του Ομίλου Σιακόλα που συνεχίζουν την ανοδική πορεία που ακολουθούν από τις αρχές Ιουλίου, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα φετινά αποτελέσματα θα είναι βελτιωμένα σε σύγκριση με πέρσι και ότι πιθανόν οι εταιρείες του Ομίλου να παραχωρήσουν προμέρισμα. Τα αγαπημένα των σπεκουλαδόρων ΔΑΜ της Woolworth είχαν και σήμερα την τιμητική τους κλείνοντας στα 7,2 σεντ με μεγάλη άνοδο 6% και με το 7% του σημερινού τζίρου. Αισθητή ήταν και η άνοδος της μετοχής της Woolworth που κατέγραψε κέρδη 1.2% κλείνοντας στα 22,9 σεντ. Από τις αρχές Ιουλίου η μετοχή παρουσιάζει εντυπωσιακά κέρδη 24%. Η CTC έκλεισε με αισθητή άνοδο 2% στα 36,7 σεντ συγκεντρώνοντας το ένα πέμπτο του σημερινού τζίρου.

Αντίθετα οι τραπεζικοί τίτλοι παρουσίασαν στο σύνολο τους μικρές απώλειες 0.4%. Η BOC έκλεισε στη £1,41 και στο –0.7% και η CPB στη £1,19 με ζημιές 0.8% με ελάχιστο όμως τζίρο.

Ο συνολικός τζίρος ανήλθε στις £314Κ με τον «συνήθης ύποπτο», τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου να συγκεντρώνει το ένα τρίτο του όγκου.

Από τους τίτλους που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 25 έκλεισαν με άνοδο, 29 με πτώση και 18 χωρίς μεταβολή.