You are here

Κέρδη για μετοχή Τρ. Κύπρου

05/12/2019 17:21

Οριακά κέρδη κατέγραψε κατά την χρηματιστηριακή συνάντηση της Πέμπτης το ΧΑΚ μετά τις χθεσινές απώλειες με τη μετοχή της Τρ. Κύπρου να κλείνει στο πράσινο.

Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 65,10 μονάδες και στο +0,02% ενώ ο δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 39,11 μονάδες χωρίς μεταβολή.

Η μετοχή της Τρ. Κύπρου έκλεισε στο ΧΑΚ στο €1,322 με κέρδη 1,23% και τζίρο €37,4 χιλ. Στο LSE, η BOCH βρίσκεται στο €1,33 και στο -1,19%.

Η μετοχή της Ελληνικής έκλεισε στα €0,83 και στο -1,19%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €55,7 χιλ.

Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καταγράφουν μικτά πρόσημα ενώ μικρή άνοδο καταγράφουν οι αμερικανικές μετοχές με την παραπομπή Τραμπ και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έδωσε εντολή στην Επιτροπή Δικαιοσύνης να ετοιμάσει τα απαραίτητα άρθρα για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Τα δεδομένα είναι αδιάψευστα. Ο πρόεδρος καταχράστηκε την εξουσία του για δικό του προσωπικό όφελος εις βάρος της εθνικής μας ασφάλειας, παρακρατώντας στρατιωτική βοήθεια και μια κρίσιμη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο με αντάλλαγμα μία ανακοίνωση για την έναρξη έρευνας εις βάρος του πολιτικού του αντιπάλου» τόνισε η κα. Πελόζι σε βιντεοσκοπημένη ανακοίνωση.

Από τα οικονομικά νέα της ημέρας, οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας διολίσθησαν κατά 10.000 στις 203.000, την εβδομάδα που έληξε στις 30 Νοεμβρίου, το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά μηνών.