You are here

Νέα ακίνητα για όλα τα βαλάντια από Altamira

21/02/2019 07:26

Εμπορικό κτήριο άνω του ενός εκατομμυρίου, καταστήματα, κατοικίες, διαμερίσματα, χωράφια και οικόπεδα της πρώην ΣΚΤ, έβγαλε προς πώληση χθες βράδυ η Altamira Asset Management Cyprus Ltd.

Συνολικά ο αριθμός των νέων ακινήτων που αναζητούν ιδιοκτήτη ανέρχονται στα 37 και απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια.

Το εμπορικό κτήριο είναι μικτής χρήσης και βρίσκεται στο δήμο Μέσα Γειτονιάς, επί του κεντρικού οδικού άξονα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 450 μέτρα νότια της συμβολής της με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό.

Το κόστος του εμπορικού κτηρίου ανέρχεται στο €1.330.000.

Είναι ηλικίας 38 ετών, σε μέτρια κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από υπόγειο με χώρους στάθμευσης, ισόγειο και τέσσερις ορόφους οι οποίοι αποτελούνται από οκτώ διαμερίσματα.

Συνολικό καθαρό εμβαδόν καλυμμένων χώρων περί τα 1150 τ.μ.

Είναι κατάλληλο για επένδυση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία.

Κατοικίες στη Λευκωσία

Η μια από τις τρεις κατοικίες βρίσκεται στη Λακατάμια με τιμή πώλησης €298.000. Είναι διώροφη σε γωνιακό οικόπεδο σε περιοχή που απέχει λίγα μόλις μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Αρχαγγέλου Μιχαήλ και περίπου 350 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Ανθούπολης.

Το μισό οικόπεδο είναι ανεκμετάλλευτο, δίνοντας το πλεονέκτημα στον νέο ιδιοκτήτη να αναπτύξει τη γη όπως επιθυμεί.

Οι άλλες δύο κατοικίες είναι διώροφες ημιτελείς και βρίσκονται στην ενορία Αρχάγγελος/Ανθούπολη, στο δήμο Λακατάμιας στην επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκονται περί τα 250 μέτρα νοτιοδυτικά του δημοτικού σχολείου Αγίου Παντελεήμονα. Το κόστος της μιας κατοικίας είναι €230.000 και της άλλης €296.000.

Καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό

Το πρώην κατάστημα της ΣΠΕ Λακατάμειας επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, πωλείται έναντι του ποσού των €548.000.

Τα δύο καταστήματα που πωλούνται στη Λεμεσό σε κεντρικές λεωφόρους, η τιμή του ενός επί της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ είναι €540.000 και του δεύτερου στην καρδιά της Λεμεσού επί της οδού Ναυαρίνου είναι €442.000.

Το κόστος των οικοπέδων που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια κυμαίνονται από €550 χιλ. έως €25 χιλ. ανάλογα από την περιοχή, την έκταση και άλλα χαρακτηριστικά. Ανάλογες είναι και οι τιμές των χωραφιών.

Της Ηρώς Ευθυμίου