You are here

Άρχισαν οι εργασίες για το Nicosia City Centre

02/08/2019 12:11

Άρχισαν οι εργασίες και για την ανέγερση εμπορικού κτιρίου στη Λευκωσία το οποίο θα αποτελείται στο ισόγειο από καταστήματα όπου θα στεγαστούν χώροι εστίασης, καφετέριες αλλά και διεθνούς φήμης φίρμες.

Το έργο ανεγείρεται από την PCMK (Holdings) Ltd με κύριους συντελεστές την Polys Kourousides & Associates LLC και την House of Investments και θα είναι συνολικής δόμησης πέραν των 12,000 τ.μ. Διορισμένος εργολάβος είναι η Depcon Constructions.

Ο εκ των ιδιοκτητών Πόλυς Κουρουσίδης, ανέφερε στη StockWatch ότι το κτίριο θα έχει μεγάλες επιφάνειες των οροφών, πέραν των 1000 τ.μ., κάτι που ευνοεί τις μεγάλες εταιρείες μιας και η διαρρύθμιση των χώρων θα είναι πιο λειτουργική και αποδοτική.

Αρχιτέκτονας του έργου είναι η BENOY σε συνεργασία με τους UDS και Vafeades & Vafeades.

Το Nicosia City Centre το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Nicosia Landmark, απέναντι από το κρατικό φιλέτο που θα γινόταν η περιβόητη ανάπτυξη του Κατάρ, στη γωνία της αναβαθμισμένης λεωφόρου Καλλιπόλεως και Εθνικής Φρουράς θα αποτελεί το μεγαλύτερο σύγχρονο εμπορικό κτίριο γραφείων και καταστημάτων και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2021.

Το κτίριο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά προς ενοικίαση και ήδη η ιδιοκτήτρια εταιρεία αξιολογεί ήδη τους ενδιαφερόμενους μισθωτές ούτως ώστε να δημιουργηθεί το βέλτιστο tenantmix.

Της Γεωργίας Χαννή