You are here

Σύσκεψη για ομαλή τουριστική σεζόν στην Αγία Νάπα

25/05/2022 18:27

Θέματα τουρισμού και αστυνόμευσης, αλλά και η περαιτέρω στελέχωση του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, επισκέφτηκε το Δημοτικό Μέγαρο και συζήτησε με τον Δήμαρχο Χρίστο Ζαννέττου τη λήψη προληπτικών μέτρων κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στην περιοχή της Αγίας Νάπας «έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές».

Προστίθεται ότι «ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου έθεσε στον Αρχηγό της Αστυνομίας την άμεση επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν εδώ και καιρό την Αγία Νάπα, την περαιτέρω στελέχωση του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού με στόχο την ασφάλεια αλλά και την πρόληψη και την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς θέματα του τουρισμού και οι τρόποι αντιμετώπισής τους».

Ο Χρίστος Ζαννέττου εξέφρασε «ευχαριστίες στην Αστυνομία και ιδιαίτερα τον Αρχηγό Στέλιο Παπαθεοδώρου για τη συνεχή στήριξή της στο Δήμο Αγίας Νάπας. Ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα πως με τη λήψη προληπτικών μέτρων τα οποία έχουν αποφασιστεί κατά τη σύσκεψη, θα κυλήσει ομαλά η φετινή τουριστική περίοδος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου «διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι η Αστυνομία θα είναι πάντα δίπλα στο Δήμο Αγίας Νάπας για αντιμετώπιση προβλημάτων που άπτονται στις αρμοδιότητές της».