You are here

Αναχώρησαν οι επιβάτες των ΚΑ

10/01/2015 16:03
Με εναλλακτικές πτήσεις αναχώρησαν ήδη για τους προορισμούς τους οι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα, οι πτήσεις των οποίων ανεστάλησαν λόγω του τερματισμού λειτουργίας της εταιρείας.

Σε γραπτή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμου Ασπρή αναφέρεται ότι «μετά τη χθεσινή απόφαση για αναστολή του πτητικού έργου των Κυπριακών Αερογραμμών, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη το σχέδιο μεταφοράς επιβατών της εταιρείας στους προορισμούς τους, μέσω εναλλακτικών πτήσεων. Μέχρι στιγμής, η διαδικασία αυτή, εξελίσσεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Στη δήλωση προστίθεται πως «η μεγάλη πλειοψηφία των επιβατών που επρόκειτο να ταξιδεύσουν σήμερα με πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών προς διάφορους προορισμούς αναχώρησαν ήδη με εναλλακτικές πτήσεις. Η προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της έκτακτης κατάστασης που προέκυψε, μετά την αναστολή του πτητικού προγράμματος των Κ.Α., συνεχίζεται σε στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Από πλευράς των αεροδρομίων της Κύπρου, συνεχίζει ο κ. Ασπρή, «καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για παροχή όλων των απαραίτητων διευκολύνσεων και της αναγκαίας εξυπηρέτησης, τουλάχιστον στο επιβατικό κοινό που βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Όλες οι αλλαγές που σχετίζονται με τις διευθετήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα για τους επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών είναι διαθέσιμες και στον ιστότοπο των Αεροδρομίων της Κύπρου www.hermesairports.com».