You are here

Είκοσι καταγγελίες για παραβίαση μέτρων από αστυνομία

19/03/2022 09:58

Σε καταγγελίες 16 πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.083 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 693 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 168 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 411 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 56 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 4 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 396 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 204 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 126 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 29 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες, φαίνεται ότι είναι τα ίδια υποστατικά που καταγγέλθηκαν την περασμένη Κυριακή στην Πάφο. Αναμένεται να παρουσιαστούν οι ιδιοκτήτες/υπεύθυνοι ενώπιον δικαστηρίου.