You are here

ΕΤΥΚ: Πυρά για κλίμακες BOCH

08/12/2017 17:00
Πυρά κατά της Τρ. Κύπρου εξαπολύει η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου σημειώνοντας ότι κυκλοφόρησε έγγραφο στο προσωπικό με απόψεις που δεν έχουν συμφωνηθεί με τη συντεχνία.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο, η ΕΤΥΚ πληροφορήθηκε ότι η διεύθυνση της Τράπεζας Κύπρου κυκλοφόρησε σήμερα έγγραφο, στο οποίο παραθέτει τις απόψεις της όπως τις
καταθέτει για περαιτέρω συζήτηση με την ΕΤΥΚ.

«Με βάση τα πιο πάνω η οργάνωση μας συνειδητά και υπεύθυνα θέλει να σας ενημερώσει ότι οι πιο πάνω απόψεις της τράπεζας σε κανένα στάδιο δεν έχουν γίνει αποδεκτές από την οργάνωσή μας», σημειώνεται.

«Πιστεύουμε ότι οι προτάσεις της τράπεζας δημιουργούν τεράστια κενά και κινδύνους που στο τέλος της ημέρας θα προκαλέσουν αναταραχή και αναστάτωση στο προσωπικό χωρίς να μπορέσουν να συμβάλουν στη βελτίωση της λειτουργίας της ίδιας της τράπεζας», προστίθεται.

Η οργάνωση θα επανέλθει με πιο ολοκληρωμένη εγκύκλιο και σχόλια για το περιεχόμενο των σκέψεων του εγγράφου της Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της StockWatch, το έγγραφο αφορά θέσεις της τράπεζας όσον αφορά νέες κλίμακες και τρόπους αξιολόγησης του προσωπικού.

Η Τράπεζα απορρίπτει τα περί μονομερών αποφάσεων που αναφέρει στην εγκύκλιο της η ΕΤΥΚ και τονίζει ότι πρόκειται για εισηγήσεις που θα τύχουν διαβούλευσης με τη συντεχνία.