You are here

Ευχαριστίες ΠτΔ στα κόμματα για ψήφιση προϋπολογισμού

21/01/2021 20:22

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΔΗΣΥ, το Κ. Σ. ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, τη Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, τη Συμμαχία Πολιτών και το ΕΛΑΜ που συνέβαλαν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση της τελικής πρότασης που εγκρίθηκε και απέτρεψαν με τη θετική ψήφο τους μία νέα κρίση στη χώρα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Θεωρώ  πως η δημιουργική  στάση τους- παρά τις οποιεσδήποτε πολιτικές μας διαφορές- συνιστά συμβολή προόδου και αποτελεί για τους ιδίους ένδειξη πολιτικής ωριμότητας και πατριωτικής συμπεριφοράς.

Με την ψήφιση του προϋπολογισμού σήμερα στη Βουλή, μπορούμε πλέον συντεταγμένα να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχονται, να επικεντρωθούμε στην επίλυση των προβλημάτων που  αντιμετωπίζει η χώρα, εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημίας, και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε για ανάπτυξη και ευημερία.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης υποδεικνύει επίσης ότι με την ψήφιση του προϋπολογισμού μπορούμε πλέον να στηρίξουμε το σύστημα υγείας, να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τα νοσηλευτήρια μας, να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, να στεκόμαστε δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας.