You are here

Η Emirates αύξησε τη χωρητικότητα φορτίου τροποποιώντας την οικονομική θέση

30/06/2020 20:31

Στην αύξηση της χωρητικότητας φορτίου στα αεροσκάφη Boeing 777-300ER, αφαιρώντας θέσεις από την Οικονομική Θέση, προχώρησε η Emirates.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Emirates, «το μέτρο έρχεται ως απάντηση στη ζήτηση της αγοράς αεροπορικών φορτίων για την ταχεία, αξιόπιστη και αποτελεσματική μεταφορά βασικών εμπορευμάτων, όπως εξοπλισμό ατομικής προστασίας, φαρμακευτικά είδη, ιατρικό εξοπλισμό, τρόφιμα, μηχανήματα και άλλες προμήθειες σε όλο τον κόσμο».

Αναφέρεται επίσης ότι η Emirates SkyCargo θα χρησιμοποιεί 10 αεροσκάφη Boeing 777-300ER με αφαιρούμενα καθίσματα στην Οικονομική Θέση επιτρέποντας επιπλέον 17 τόνους ή 132 κυβικά μέτρα πρόσθετης χωρητικότητας φορτίου ανά πτήση από την ήδη υπάρχουσα χωρητικότητα φορτίου 40-50 τόνων στην καμπίνα του αεροσκάφους.
 
Προστίθεται ότι τα τροποποιημένα αεροσκάφη Boeing 777-300ER εξυπηρετούν δρομολόγια προς τις βασικές αγορές παραγωγής και καταναλωτών, όπου η Emirates SkyCargo βλέπει τη μέγιστη ζήτηση για την κυκλοφορία άμεσων απαιτούμενων αγαθών.
 
Στην ανακοίνωση της Emirates αναφέρεται επίσης ότι η τροποποίηση των καμπινών της Οικονομικής Θέσης των 10 Emirates Boeing 777-300ER πραγματοποιείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates Engineering στο Ντουμπάι