You are here

Ικανοποιημένος από κρατήσεις στην Πάφο ο Θ. Μιχαηλίδης

27/03/2023 20:25

Ικανοποιημένος από τη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχειακά καταλύματα της επαρχίας Πάφου εμφανίζεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως την πρωτιά στις κρατήσεις την έχει η βρετανική αγορά, ωστόσο παρατήρησε και άλλες αγορές επιδικνύουν ενδιαφέρον, όπως η αγορά του Ισραήλ, η γερμανική αγορά, η πολωνική αγορά και η γαλλική αγορά.

Εάν, είπε, «θα φτάσουμε ή όχι το επίπεδο των πληροτήτων του 2019 ακόμη δεν είναι σίγουρο», προσθέτοντας πως μια πιο σαφή εικόνα αναμένεται να έχουν τον Απρίλιο.

Σε σχέση με τις διακοπές του Πάσχα ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως θα κινηθούν τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου το Πάσχα αλλά κυρίως με την βρετανική αγορά και τον ντόπιο τουρισμό.  

Όσον αφορά τα ξενοδοχειακά καταλύματα ανέφερε πως σε λειτουργία βρίσκεται το 90% ωστόσο σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες στην επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα ο κ. Μιχαηλίδης και ερωτηθείς σχετικά απήντησε πως για την εξεύρεση ξενοδοχειακού προσωπικού που είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Σύνδεσμο υπάρχει σύστημα  με την υποβολή αιτήσεων και τα λοιπά, αλλά η διαδικασία είναι αργή.