You are here

Ικανοποίηση για επισκεψιμότητα στην Πόλη Χρυσοχούς

13/08/2020 09:11

Tην πλήρη ικανοποίηση του για την επισκεψιμότητα στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς εκφράζει ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως η προσπάθεια που είχε κάνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς για να την προβολή της περιοχής έφερε αποτέλεσμα και σήμερα η Πόλη Χρυσοχούς έχει υποδεχθεί πολύ κόσμο κυρίως από Κύπριους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Ευελπιστούμε, είπε, τις επόμενες ημέρες του Αυγούστου η επισκεψιμότητα να συνεχιστεί, προσθέτοντας πως αναμένουν ακόμη και τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο να συνεχίσουν οι Κύπριοι να επισκέπτονται την Π. Χρυσοχούς η οποία προσφέρει πολλές ομορφιές, πανέμορφες και καθαρές παραλίες.

Σήμερα, σημείωσε, σε λειτουργία βρίσκονται όλα τα κέντρα αναψυχής καθώς και τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής. 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς, η Τοπική Αρχή προχωρεί σε συνεχή αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχουν ολοκληρωθεί οι κυματοθραύστες από το λιμάνι του Λατσιού μέχρι τον κατασκηνωτικό χώρο, έχει δημιουργηθεί μια πανέμορφη παραλία που ελκύει εκατοντάδες λουόμενους σε καθημερινή βάση, ενώ έχει γίνει προσπάθεια δεντροφύτευσης πολλών φυτών και δέντρων όπου υπάρχει ο κατάλληλος χώρος σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της περιοχής.

Ο κ. Παπαχριστοφή είπε πως φέτος την περιοχή του την έχουν επιλέξει για διακοπές και πάρα πολλοί νέοι. 

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς αναφέρθηκε και στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας λόγω Covid-19. Oι έλεγχοι συνεχίζονται σε καθημερινή βάση για την εφαρμογή των μέτρων, κατέληξε.