You are here

Μέχρι 16/11 αιτήσεις για ΚΑ

21/10/2015 12:47
Λήγει στις 16 Νοεμβρίου 2015 η προθεσμία για τη συμπλήρωση εντύπων για καταβολή χαριστικών αποζημιώσεων προς πρώην υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών.

Το υπουργείο οικονομικών σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι αναφορικά με την καταβολή χαριστικών αποζημιώσεων προς πρώην υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών, εξαιρουμένων των πιλότων, των οποίων η απασχόληση τερματίσθηκε κατά ή μετά τον Οκτώβριο 2012, όσοι δεν έχουν προσέλθει για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εντύπων για διεκδίκηση των χαριστικών αποζημιώσεων, μπορούν να το πράξουν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2015.

Η διευθέτηση των σχετικών εγγράφων πραγματοποιείται στα γραφεία της Οδού Προδρόμου 109, 1ος Όροφος, στο Στρόβολο [Δευτέρα – Πέμπτη 9:00π.μ. – 15:30μ.μ. και Παρασκευή 9:00 π.μ. – 13:00π.μ.].

Οι δικαιούχοι καλούνται όπως προσκομίσουν δελτίο ταυτότητας και φωτοαντίγραφο μέρους της κατάστασης του τραπεζικού τους λογαριασμού/βεβαίωση από την Τράπεζα, όπου παρουσιάζονται το όνομα της Τράπεζας, ο κάτοχος/δικαιούχος του λογαριασμού και ο διεθνής αριθμός του λογαριασμού (ΙΒΑΝ – InternationalBankAccountNumber).

Επισημαίνεται ότι, με την παρέλευση της καθορισμένης προθεσμίας καμιά αίτηση δεν θα εξετάζεται, ενώ με το τέλος του οικονομικού έτους, οι εγκεκριμένες πιστώσεις για τις χαριστικές αποζημιώσεις δεν θα είναι διαθέσιμες.