You are here

Νέο πλαίσιο πιστοποίησης προσώπων

20/05/2014 16:14
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς για την επικείμενη παρουσίαση του νέου πλαισίου που αφορά την πιστοποίηση προσώπων που απασχολούνται ή θα ήθελαν να εργοδοτηθούν μελλοντικά σε ΚΕΠΕΥ, πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες διαχείρισης και εταιρείες επενδύσεων μεταβλητού κεφαλαίου.

Στην παρουσίαση, η οποία διοργανώνεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, σε συνεργασία με το Chartered Institute for Securities & Investment - CISI και το Cyprus International Institute of Management - CIIM, θα παρουσιαστεί και επεξηγηθεί το νέο πλαίσιο για τη διενέργεια των πρώτων εξετάσεων πιστοποίησης, πληροφορίες για τις ίδιες τις εξετάσεις και την μελλοντική συχνότητα της διενέργειας των εξετάσεων, καθώς και οι διαδικασίες για την εγγραφή των πιστοποιημένων προσώπων στο δημόσιο μητρώο και άλλες παρεμφερείς πληροφορίες.

Στο τέλος των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές και εκπροσώπους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για τα θέματα που θα παρουσιαστούν.

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 στις 8:30 πμ, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της CYTA (Οδός Τηλεπικοινωνιών, Στρόβολος Λευκωσία) και αναμένεται να διαρκέσει δύο ώρες.

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, εντούτοις, καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, θα παραχωρηθεί αρχικά μία μόνο θέση για κάθε οργανισμό/εταιρεία και σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις δύναται να παραχωρηθούν κι άλλες. Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν εκείνη την ημέρα ή δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν θέση, θα διατίθεται ταυτόχρονη διαδικτυακή προβολή (live streaming) ενώ η βιντεογραφημένη παρουσίαση θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη διεύθυνση www.cysec.gov.cy το συντομότερο δυνατό μετά την πιο πάνω ημερομηνία.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στον κ. Μαρίνο Χριστοφόρου τηλεφωνικά στον αριθμό 22506600 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 27 Μαΐου 2014. Η παρουσίαση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.