You are here

Ομαλά η εξυπηρέτηση επηρεαζόμενων από ΚΑ

10/01/2015 14:04
Ομαλά βαίνει η διαδικασία εξυπηρέτησης των επηρεαζόμενων, από το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών, επιβατών, διαδικασία που ξεκίνησε την Παρασκευή αμέσως μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος της εταιρείας και την οποία έχει αναλάβει η εταιρεία Top Kinisis Travel, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας Άκης Κελεπέσιης.

Όπως δήλωσε ο κ. Κελεπέσιης, από τις 18:00 την Παρασκευή μέχρι και τις 12:30 λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου το τηλεφωνικό κέντρο που έχει στηθεί για την εξυπηρέτηση των επιβατών είχε απαντήσει συνολικά γύρω στις 6.700 κλήσεις.

«Πάμε αρκετά καλά. Την Παρασκευή από τις 18:00 όταν ξεκίνησε η όλη διαδικασία μέχρι και τις 00:30 ξημερώματα του Σαββάτου το τηλεφωνικό κέντρο απάντησε περίπου 4.200 κλήσεις. Σήμερα Σάββατο από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 12:30 απαντήθηκαν περίπου 2.500 κλήσεις. Παράλληλα ο κόσμος περνάει από το γραφείο και εξυπηρετείται» δήλωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι οι ναυλωμένες πτήσεις για Μόσχα και Λονδίνο που διευθετήθηκαν για σήμερα αναχώρησαν στην ώρα τους. Την ίδια ώρα, όπως συμπλήρωσε, οι ταξιδιώτες προς και από Ελλάδα εξυπηρετούνται με τις δρομολογημένες πτήσεις της Aegean Airlines ενώ κάποιες άλλες πτήσεις όπως αυτή προς Παρίσι διευθετούνται είτε μέσω Αθηνών, είτε μέσω Φρανκφούρτης, είτε μέσω Βιέννης.

«Όλα κυλούν ομαλά» πρόσθεσε και ζήτησε κατανόηση από το κοινό σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση από το τηλεφωνικό κέντρο καθώς, όπως εξήγησε, είναι χιλιάδες οι εισερχόμενες κλήσεις και παρά το ότι λειτουργούν συνολικά 35 τηλεφωνικές γραμμές, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κάποια καθυστέρηση.