You are here

Ζητούνται απόφοιτοι λυκείου και πτυχιούχοι για εμβολιαστικά κέντρα

05/12/2022 22:04

Σε προκήρυξη διαγωνισμού για αγορά υγειονομικών υπηρεσιών στα εμβολιαστικά κέντρα, για τις ανάγκες του Εμβολιαστικού Πλάνου για Covid – 19, προχώρησε το Υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η προκήρυξη απευθύνεται σε απόφοιτους λυκείου ή/και πτυχιούχους, που ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα πλαίσια σύμβασης δημοσίου αναφορικά με τον διαγωνισμό με θέμα. Η διάρκεια κάθε σύμβασης θα είναι για τρείς μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη τρεις, όπως ήθελε καθορίσει η αναθέτουσα αρχή σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι Πέμπτη 08/12/2022 και ώρα 09:00 π.μ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες και έντυπα υποβολής προσφοράς σε ηλεκτρονική μορφή είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.moh.gov.cy), είτε από το Ηλεκτρονικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου (https://www.eprocurement.gov.cy) και να υποβάλουν την προσφορά τους σύμφωνα με τις οδηγίες των εγγράφων του διαγωνισμού.