You are here

Νέο ΔΣ στην Ένωση Οικονομολόγων Κύπρου

11/02/2022 19:15

Η Ένωση Οικονομολόγων Κύπρου (ΕΟΚ), πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την ετήσια συνέλευση της και  μετά από ψηφοφορία των μελών της, ανάδειξε το νέο Διοικητικού Συμβουλίου της. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Αλίκη Στυλιανού

Αντιπρόεδρος: Μάριος Κληρίδης

Γραμματέας: Χαράλαμπος Χαμπουρής

Ταμίας: Νίκη Παπαδοπούλου

Μέλη: Παύλος Ιωάννου, Σωφρόνης Κληρίδης, Δημήτρης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Σάββα, Μαρία Ηλιοφώτου, Νίκος Ροδοσθένους, Αποστολένα Θεοδοσίου.

Ο τέως Πρόεδρος ΕΟΚ, Δρ Ανδρέας Στυλιανού αναδείχθηκε ως Επίτιμος Πρόεδρος.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών η νέα Πρόεδρος κ. Αλίκη Στυλιανού, ευχαρίστησε τα μέλη για την τιμητική θέση στην οποία την ανέδειξαν, σημειώνοντας ότι η ΕΟΚ ανέκαθεν λειτουργούσε και λειτουργεί ομαδικά και με παραδειγματικό τρόπο στην ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων/εισηγήσεων.

Ανέφερε ότι η λογοδοσία του τέως Προέδρου παρουσιάζει το έργο που έχει επιτελέσει η Ένωση τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της το 2016 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμμετοχή της ΕΟΚ στα οικονομικά κυρίως αλλά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου, θα συνεχίσει να προσθέτει αξία στην παρουσίαση και ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν, καθώς και την υποβολή εισηγήσεων με στόχο το όφελος των πολιτών.