You are here

€2,7 εκ. για Λεωφ. Προδρόμου

29/07/2010 16:24
Υπεγράφη σήμερα το συμβόλαιο για βελτίωση της Λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Χείλωνος και Μετοχίου, και τμήματος των οδών Δήμου Ηροδότου, Σινά, Μετοχίου και Χείλωνος, συνολικού μήκους 1,3 χλμ περίπου. Στην υπογραφή του συμβολαίου, παρέστη η υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, η υπουργός υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό πολεοδομικό έργο στο κέντρο της πρωτεύουσας το οποίο θα αναβαθμίσει την περιοχή.

Το συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της κυβέρνησης ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης και εκ μέρους της εργοληπτικής εταιρείας Α/φοι Παντελίδη Λτδ ο κ. Π. Παντελίδης.

Το συμβόλαιο του έργου είναι ύψους €2.694.537,03 (+ΦΠΑ). Οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο του 2010 και θα συμπληρωθούν εντός 52 εβδομάδων.

Στην τελετή της υπογραφής παρίσταντο η Δήμαρχος Λευκωσίας κα. Ελένη Μαύρου και ο Δήμαρχος Έγκωμης δρ. Νίκος Παυλίδης, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προώθηση του έργου.