You are here

Συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για Cyta

19/03/2015 12:37
Δουλεύουμε οργανωμένα, με συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα για το θέμα της Cyta, δήλωσε ο έφορος αποκρατικοποιήσεων Κωνσταντίνος Ηροδότου, ύστερα από συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη.

Ο κ. Συλλούρης δήλωσε από την πλευρά του ότι στη συνάντηση το κόμμα του κατέθεσε εισηγήσεις και θα βρίσκεται σε επαφή και επικοινωνία με τον έφορο ώστε η διαδικασία που έχει ξεκινήσει να γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια, στη βάση κανόνων χρηστής διοίκησης, όσο πιο αποτελεσματικά και ορθά γίνεται.

Ο έφορος ανέφερε ότι ενημέρωσε το ΕΥΡΩΚΟ για την πορεία των διαδικασιών των αποκρατικοποιήσεων και άκουσε εισηγήσεις και ανησυχίες οι οποίες και λαμβάνονται υπόψη, έτσι ώστε όταν φτάσουμε στο στάδιο της εκτέλεσης και της παρουσίασης της δομής, όλα να έχουν τύχει διαχείρισης αναλόγως.

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για τις Κυπριακές Αερογραμμές και αν έχουν επιλεγεί οι σύμβουλοι για την πώληση των σημάτων και του λογότυπου της εταιρείας, με δεδομένο ότι εδώ και ένα μήνα έληξε ο διαγωνισμός, ο κ. Ηροδότου περιορίστηκε να πει ότι δεν υπάρχει κάτι να ανακοινωθεί προς το παρόν.

Για τη Cyta, ο κ. Ηροδότου ανέφερε ότι γίνεται οργανωμένη δουλειά με τους τέσσερις συμβούλους και ότι παράλληλα έχει γίνει και ομάδα εργασίας της διεύθυνσης της αρχής και γίνεται ομαδική δουλειά τόσο με τη διεύθυνση όσο και με το ΔΣ. Η συνεργασία, συνέχισε, είναι καλή μεταξύ της ομάδας αποκρατικοποίησης, των συμβούλων και της Cyta και ευελπιστούμε στα κατάλληλα αποτελέσματα για το καλό και του ίδιου του οργανισμού.