You are here

Νέα δομή στη διεύθυνση εταιρικών υποθέσεων Τράπεζας Κύπρου

25/04/2018 15:17

Νέα δομή στη Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων, ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Σύμφωνα με την τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μεταμόρφωση, η Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων (ΔΕΥ) διαδραματίζει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή υλοποίηση αυτής μέσω της συνεχούς αναβάθμισης της εμπειρίας του πελάτη (customer experience), διασφαλίζοντας κατ’ επέκταση τη διατήρηση της ηγετικής μας θέσης και του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος.

Η Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων (ΔΕΥ) προχώρησε στη δημιουργία των πιο κάτω νέων ρόλων:

  1. Διευθυντής Στρατηγικής και Επικοινωνίας ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της στρατηγικής επικοινωνίας της Τράπεζας παρακολουθώντας και διασφαλίζοντας ότι οι διάφορες ενέργειες και δράσεις επικοινωνίας είναι ευθυγραμμισμένες με τη μακροσκοπική στρατηγική της Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων. Επίσης θα έχει την ευθύνη της καλλιέργειας Νέας Κουλτούρας μέσω της ανάπτυξης αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ της Τράπεζας, του προσωπικού και άλλων εμπλεκομένων ως αποτέλεσμα των αλλαγών που προκύπτουν από την ψηφιακή μεταμόρφωση.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η κ. Δάφνη Προδρόμου.

  1. Διευθυντής Μάρκετινγκ & CX ο οποίος θα έχει την ευθύνη της υλοποίησης της στρατηγικής Μάρκετινγκ περιλαμβανομένου και του digital marketing καθώς και την ευθύνη για ανάπτυξη και προώθηση της συνολικής Εμπειρίας Πελάτη (CX) στην επικοινωνία των ψηφιακών και φυσικών μέσων της Τράπεζας.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Σάββας Κούννος.

  1. Διευθυντής Γραφείου Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων στόχος του οποίου είναι η παροχή υποστήριξης στον Διευθυντή Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων (κ. Μιχάλη Περσιάνη) διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία, τον συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών όλων των Τμημάτων της Διεύθυνσης.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η κ. Στέλλα Φιλίππου.

Τα υπόλοιπα τμήματα και εργασίες της Διεύθυνσης (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με Συντονίστρια την κ. Έλλη Ιωαννίδου, Γραφείο Τύπου με Διευθυντή τον κ. Χρίστο Χάιδα και Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου με Διευθύντρια την κ. Ιωάννα Χατζηκωστή) θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως η υφιστάμενη δομή.

Οι αλλαγές τίθενται σε εφαρμογή με άμεση ισχύ.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο αυτό επιχειρηματικό μοντέλο θα συμβάλει περαιτέρω στην επίτευξη των φιλόδοξων επιχειρηματικών στόχων της Διεύθυνσης εν μέσω σημαντικών προκλήσεων και αλλαγών.», αναφέρεται.