You are here

Σχέδιο κρατικών ενισχύσεων στον τομέα υγείας

10/05/2021 16:20

Στην προκήρυξη σχεδίου κρατικών ενισχύσεων για τον τομέα της υγείας, προχώρησε σήμερα το αρμόδιο υπουργείο.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας του Υπουργείου Υγείας βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 360/2012 της Επιτροπής για την παροχή Υπηρεσιών Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος (γνωστού ως De Minimis) για το 2021.

Με την προκήρυξη καλεί τις Εθελοντικές Οργανώσεις και Ιδρύματα όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον, για υποβολή αιτήσεων για επιχορήγηση των προγραμμάτων τους. Σύμφωνα με το Σχέδιο, το όριο των ενισχύσεων δεν υπερβαίνει τις €500 χιλ., ανά τριετία, ανά επιχείρηση.

Η προκήρυξη, το σχέδιο, τα έντυπα αίτησης και τα σχετικά παραρτήματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.moh.gov.cy) και όσοι Φορείς ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις.

Η αίτηση μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση στο πλαίσιο του Σχεδίου Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας του Υπουργείου Υγείας βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 360/2012 της Επιτροπής για την παροχή υπηρεσιών γενικού οικονομικού συμφέροντος» στον κ. Παρασκευά Αντωνίου, στον 6ο όροφο του Υπουργείου Υγείας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.