You are here

Σοβαρότητα στα θέματα οικονομίας

31/01/2013 14:55
Έκκληση να επικρατήσει σύνεση και σοβαρότητα και να αποφευχθούν ενέργειες που μπορούν να επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερα δεινά στην οικονομία απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος.

Σε δηλώσεις του, στο εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου, ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι η κυπριακή οικονομία βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και ευαίσθητη φάση. Πρόσθεσε ότι η καλπάζουσα ανεργία, το δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον και η παρατεταμένη αβεβαιότητα όσον αφορά τη δανειακή σύμβαση έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία.

«Είναι ζωτικής σημασίας όλες οι πολιτικές δυνάμεις και όλοι οι κοινωνικοί εταίροι να συνειδητοποιήσουμε τους κινδύνους και τις λεπτές ισορροπίες που περιβάλλουν σήμερα την κυπριακή οικονομία», είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου.

Συμπλήρωσε ότι κοινός στόχος και βασική προϋπόθεση για να αντεπεξέλθουμε στην κρισιμότητα των στιγμών, είναι η διατήρηση της εργατικής ειρήνης. «Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της συλλογικής δράσης. Απαιτείται υπευθυνότητα και ωριμότητα από όλους», κατέληξε ο κ. Μητσόπουλος.