You are here

Υπό προϋποθέσεις η αύξηση της βενζίνης

03/01/2003 15:10
Σε περίπτωση κατά την οποία παραμείνει η τιμή πώλησης του αργού πετρελαίου πάνω από τα $30 το βαρέλι, η κυβέρνηση και δη το υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα επανεξετάσει και την τιμή πώλησης στη Κύπρο.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο Νίκος Ρολάνδης, προσθέτοντας ότι τα αποθέματα των πετρελαιοειδών μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ήταν επαρκή.

Ο κ. Ρολάνδης μιλούσε ύστερα από την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε στα νέα κτίρια του γραφείου Οικονομικών, με τον συνάδελφο του Τάκη Κληρίδη.

Με τη λήξη της συνάντησης δεν ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν, ενώ οι δύο υπουργοί ανέφεραν στα ΜΜΕ, ότι κατά τη συνάντηση τους συζητήθηκαν α) η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης β) ανασκόπηση της προόδου που έχει γίνει στο θέμα του πετρελαίου που χρησιμοποιείται για γεωργικούς σκοπούς και γ) ανταλλάγησαν απόψεις για το θέμα της επένδυσης της ΑΗΚ στο δορυφορικό πρόγραμμα Hellas Sat και δ) άλλα θέματα που έχουν παραπεμφθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Πάντως, όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών Τάκης Κληρίδης λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν όταν ληφθούν αποφάσεις επί όλων των θεμάτων.

Του Κυριάκου Κυριακίδη