You are here

ΥΠΟΙΚ: Τη Δευτέρα οι επιταγές για το επίδομα Μάνας

13/05/2003 16:37
Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαΐου θα σταλούν οι επιταγές προς τους δικαιούχους που αφορούν το Επίδομα Μάνας για την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου του 2003, διαβεβαιώνει με σημερινή ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών.

Σχολιάζοντας την μικρή καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην αποστολή των επιταγών, το ΥΠΟΙΚ σημειώνει ότι αυτή οφείλεται στις διεργασίες μεταστέγασης του Γενικού Λογιστηρίου στο νέο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και οι επιταγές θα εκδοθούν και θα σταλούν αυθημερόν.

Ανακοινώνει επίσης ότι θα καταβληθεί, επίσης αναδρομικά, το Επίδομα Μάνας για την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουάριου, προς ένα μικρό αριθμό δικαιούχων οι οποίοι δεν είχαν λάβει το επίδομα για την αντίστοιχη περίοδο, λόγω μη συμπερίληψης τους στην κατάσταση δικαιούχων από την αρχή του χρόνου. Το ΥΠΟΙΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατό από τον Ιούνιο του 2003 το Επίδομα Μάνας να καταβάλλεται κανονικά στους δικαιούχους κάθε μήνα.