You are here

Έξω από Προεδρικό τη Δευτέρα οι γονείς Μέσης

19/03/2021 17:37

Τη λήψη δυναμικών μέτρων ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι γονείς Μέσης Εκπαίδευσης, για το θέμα της επιστροφής των μαθητών των Γυμνασίων στις σχολικές μονάδες, κάνοντας αρχή με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό την Δευτέρα.

Ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει ότι στη βάση της απόφασης του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας «και αφού όλες οι επαφές αναφορικά με την επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων στις σχολικές μονάδες την προσεχή Δευτέρα απέβησαν άκαρπες, μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή, αποφασίστηκε η λήψη δυναμικών μέτρων αρχής γενομένης με τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 4:30 μ.μ., έξω από το Προεδρικό Μέγαρο».

Στην ανακοίνωση καλούνται γονείς, εκπαιδευτικές οργανώσεις, μαθητές και άλλα οργανωμένα σύνολα να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση «τόσο για τη δυσμενή διάκριση των μαθητών του Γυμνασίου και την παρατεταμένη παραμονή τους στο σπίτι όσο και για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εκπαίδευση από την αρχή της σχολικής χρονιάς».

«Καλούμε όλους όσοι θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση να τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα υγειονομικά μέτρα και τα διατάγματα (αποστολή sms, προστατευτικές μάσκες, τήρηση αποστάσεων)» καταλήγει η ανακοίνωση.