You are here

Έτοιμη για έγκριση η πρόταση για μαρίνα Πάφου

31/01/2023 21:03

Η πρόταση που αφορά την Μαρίνα της Πάφου είναι έτοιμη και θα οδηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου Γιώργο Μάη, ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση που είχε, όπως ανέφερε, από τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου ο κ. Μάης εκτιμά πως με την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου, ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής για την Επαρχία μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος για προσφοροδότηση και την κατασκευή του.

Προσθέτει επίσης πως η Μαρίνα της Πάφου θα εμπλουτίσει σημαντικά το τουριστικό μας προϊόν, θα τονώσει την τοπική οικονομία επιφέροντας πολλαπλασιαστικά οφέλη.  Επιπρόσθετα συνεχίζει η ανακοίνωση, η Πάφος θα τοποθετηθεί στο ναυτικό χάρτη και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για προσέλκυση και άλλων επενδύσεων.

Το ΕΒΕ Πάφου σημειώνει πως  θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με στόχο το συντομότερο δυνατό το έργο να υλοποιηθεί.

Ο κ. Μάης  ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που κατέβαλε στο να ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα που σχετίζονταν με το έργο, καταλήγει η ανακοίνωση.