You are here

Πιάνει δουλειά η Green Dot

27/05/2016 13:12
Επαναρχίζει τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην Πάφο τις επόμενες των ημερών η Green Dot μετά τη συμφωνία με το υπουργείο γεωργίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε σημερινή συνάντηση του υπουργού γεωργίας, αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος Νίκου Κουγιάλη με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Dot Κύπρου κ. Μιχάλη Σπανό και τον διευθυντή τμήματος περιβάλλοντος Κώστα Χ’ Παναγιώτου, επήλθε συμφωνία επί των θεμάτων που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία εν γένει.

Συγκεκριμένα, «η Green Dot Κύπρου, σεβόμενη την αποστολή της, τους πολίτες του τόπου καθώς και τους θεσμούς της χώρας, επαναρχίζει τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην Πάφο τις επόμενες των ημερών», σημειώνεται.

Επίσης διευθετήθηκε συνάντηση του υπουργού, με τον δήμαρχο Παραλιμνίου και τον πρόεδρο της Green Dot Κύπρου την επόμενη Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2016, στο Παραλίμνι με σκοπό τη γεφύρωση των διαφορών και την επίλυση των προβλημάτων.

Κατά τη συνάντηση του κ. Κουγιάλη με τον κ. Σπανό, συμφωνήθηκε επίσης, ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη παρουσία και του διευθυντή τμήματος περιβάλλοντος Κώστα Χ’ Παναγιώτου, με σκοπό τη τροχοδρόμηση επίλυσης θεσμικών προβλημάτων που αφορούν την ανακύκλωση τα οποία υφίστανται επί μακρόν.

Η Green Dot Κύπρου δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με ζήλο και αίσθημα ευθύνης να υπηρετεί την κοινωνία.