You are here

Hermes Airports: 56 πτήσεις για εκλογές

22/02/2008 13:19
Πενήντα έξι συνολικά πτήσεις με περίπου 10 χιλ. ψηφοφόρους αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι την Κυριακή των εκλογών. Ο διευθυντής Επικοινωνίας και Δημόσιων Σχέσεων της Hermes, Αδάμος Ασπρής, μιλώντας στη StockWatch ανέφερε ότι σήμερα θα πραγματοποιούνταν 16 κανονικές και ναυλωμένες πτήσεις, αλλά τελικά προστέθηκαν ακόμα 6 έκτακτες πτήσεις. Χτες πραγματοποιήθηκαν 11 πτήσεις, αύριο αναμένονται 21 πτήσεις και την Κυριακή άλλες 13.

«Οι προορισμοί, κυρίως, που ενδέχεται να κατέλθουν οι ψηφοφόροι είναι Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λονδίνο, Βουκουρέστι και Μάντσεστερ», συμπλήρωσε ο κ. Ασπρής.

Ένας σημαντικός αριθμός από αυτούς που ήρθαν ή αναμένεται να έρθουν από το εξωτερικό μέχρι την Κυριακή, είναι επιβάτες που κατήλθαν και την προηγούμενη εβδομάδα για την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πρόσθεσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports.

«Δηλαδή», εξήγησε, «ήρθαν για να ψηφίσουν στον Α΄ γύρο, έφυγαν για επαγγελματικές ή προσωπικές τους υποχρεώσεις και προσήλθαν ή πρόκειται να προσέλθουν για τον Β΄ γύρο των εκλογών».

Α.Χ.