You are here

Εκλογές: Ολοκληρώνεται η παράδοση των καλπών

03/02/2023 14:32

Ολοκληρώνεται σήμερα η παράδοση των καλπών στους προεδρεύοντες υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες για τη διεξαγωγή των Προεδρικών Εκλογών 2023, την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, η παράδοση των καλπών ξεκίνησε από την Τετάρτη το μεσημέρι, από τον Έφορο Εκλογής του  Εξωτερικού, Κυριάκο Κούρο, προς τους προεδρεύοντες υπαλλήλους που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού. Η παραλαβή των καλπών για τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα.

Σήμερα, όπως αναφέρεται, παραδίδονται οι κάλπες από τους Εφόρους των λοιπών Εκλογικών Περιφερειών.

Συγκεκριμένα, ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Ανδρέας Χατζηπάκκος, παρέδωσε τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ., στην Κρατική Έκθεση Λευκωσίας.

Ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, παρέδωσε τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ., στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού.

Ο  Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας, Οδυσσέας Χατζηστεφάνου επίσης, παρέδωσε τις κάλπες από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ., στην Αίθουσα Εκπαίδευσης Πολιτικής Άμυνας (πρώην στρατόπεδο Πετράκη Κυπριανού).

Η Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, ξεκίνησε την παράδοση των καλπών στις 8:00 π.μ. και θα την ολοκληρώσει στις 15:00 μ.μ., στο Κτήριο ΠΑΣΥΔΥ Πάφου.

Τέλος, ο Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου, Γεώργιος Χρυσαφίνης, ξεκίνησε την παράδοση των καλπών στη 13:00 μ.μ και θα την ολοκληρώσει στις 15:00 μ.μ., στο Παράρτημα της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου στη Λάρνακα.