You are here

Μαυρογιάννης: Θα στηρίξουμε τα δημόσια νοσηλευτήρια

30/11/2022 15:09

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δημόσια υγεία, η ποιοτική φροντίδα των πολιτών και γι’ αυτό τα δημόσια νοσηλευτήρια θα τύχουν πλήρης στήριξης, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, επισκεπτόμενος σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου είχε συναντήσεις με τη διοίκηση του ΟΚΥΠΥ, τη διεύθυνση του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και το προσωπικό.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών του, ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι είχε την ευκαιρία να ακούσει για την κατάσταση πραγμάτων στα δημόσια νοσηλευτήρια, εξέφρασε τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο «που επιτελούν μια τεράστια κοινωνική αποστολή».

Τους διαβεβαίωσε, όπως είπε στις δηλώσεις του, ότι τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του. «Θεωρούμε ότι είναι απόλυτα απαραίτητα για να μπορέσει να πάει καλά το Γενικό Σύστημα Υγείας, θα τύχουν όλης της στήριξης που χρειάζονται και δεν θα τεθεί κανένα θέμα είτε υποβάθμισής τους, είτε μη στήριξης για την πλήρη επιβίωσή τους και βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν».

Ο κ. Μαυρογιάννης εξέφρασε επίσης, αμέριστη στήριξη σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για επίλυση των ζητημάτων και προβλημάτων που εγείρουν. «Γιατί οι ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, απαιτούν ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, στήριξη για να εκπληρώσουν την αποστολή τους». Χρειάζεται κι αυτοί, συνέχισε, να νιώθουν ότι έχουν αυτά που δικαιούνται και την ποιότητα ζωής που δικαιούνται.