You are here

Ν. Αναστασιάδης: Ο ΔΗΣΥ θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής

11/03/2023 11:40

Τη βεβαιότητα ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει να διαδραματίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μέχρι σήμερα διαδραμάτισε, επ’ αγαθώ της πατρίδας, εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος είπε πως δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι όποιος εκ των δύο υποψηφίων του ΔΗΣΥ και αν εκλέγει σήμερα στην προεδρία του κόμματος, η πορεία της παράταξης θα παραμείνει πρωταγωνιστική.

Σε δηλώσεις του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΔΗΣΥ, ο κ. Αναστασιάδης χαρακτήρισε σταθμό τη σημερινή ημέρα στη μακρόχρονη πορεία και δημιουργική ζωή του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Όπως είπε, «η παλιά γενιά σταδιακά παραδίδει στους νεότερους, για να εκφράσει τη χαρά του, αφού «δύο καταξιωμένα και νέα στην ηλικία πολιτικά πρόσωπα διεκδικούν την προεδρία της παράταξης».

«Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όποιος εκ των δύο και αν εκλέγει η πορεία της παράταξης θα παραμείνει πρωταγωνιστική και με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων, την επαναδραστηριοποίηση σωρείας οργανώσεων, που στο παρελθόν λειτουργούσαν και έδιδαν μια νέα δυναμική», είπε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Πρόσθεσε, ότι δεν έχει αμφιβολία ότι «αυτό θα πράξει όποιος από τους δύο εκλεγεί», για να εκφράσει παράλληλα τη βεβαιότητα ότι «ο ΔΗΣΥ θα συνεχίσει να διαδραματίζει το πρωταγωνιστικό, ρόλο που μέχρι σήμερα διαδραμάτισε επ’ αγαθώ της πατρίδας μας».