You are here

Να μην εξαιρεθεί κανείς από την έρευνα

01/04/2013 10:25
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρεί ότι δεν μπορεί να εξαιρεθεί κανείς από την έρευνα που θα διεξαχθεί για τη διακρίβωση των ευθυνών της οικονομικής τραγωδίας στην οποία οδηγήθηκε η χώρα μας και ο λαός μας.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ «η έρευνα θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές και να περιλαμβάνει όλους και όλα και όχι επιλεκτικές και αποσπασματικές, μόνο, διαρροές που δυνατόν να στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό του λαού από το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί εις βάρος του».

Σε ότι αφορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγής», ο Δημοκρατικός Συναγερμός απαιτεί όπως δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα της λίστας όσων έχουν μετακινήσει τις καταθέσεις τους από κυπριακές τράπεζες.

Επικροτεί τη χθεσινή «σωστή δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την οποία καλεί την Διερευνητική Επιτροπή να ερευνήσει με την ίδια αυστηρότητα όλες τις περιπτώσεις, όλες τις πτυχές και όλα τα πρόσωπα που ενδεχομένως να βαρύνονται με ευθύνες της οικονομικής αυτής τραγωδίας. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός επαναλαμβάνει και από πλευράς του την δια έκκληση προς την Ερευνητική Επιτροπή».