You are here

Σκόπιμα η κυβέρνηση άφησε το σκάνδαλο να εξελιχθεί (1)

12/06/2002 13:03
Δεν αλλοιώνει ούτε κατά ένα γιώτα την βαρύτατη κατηγορία που διατύπωσε για πρώτη φορά χθες με τη γραπτή δήλωσή του ο Χρίστος Πουργουρίδης, σύμφωνα με την οποία αποδίδει εσκεμμένη πρόθεση στην κυβέρνηση ως προς την ανάπτυξη του χρηματιστηριακού σκανδάλου.

Συγκεκριμένα, όταν ο πρόεδρος της επιτροπής Ελέγχου ρωτήθηκε από την Stockwatch να πει αν επιμένει στην αναφορά του ότι «η κυβέρνηση άφησε να συντελεσθεί το χρηματιστηριακό σκάνδαλο» δήλωσε λακωνικά: «ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει».

Πάντως, η απόδοση εσκεμμένης πρόθεσης στην κυβέρνηση, έλεγαν βουλευτές του ΔΗΣΥ στην Stockwatch, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που δεν φαίνεται να κλείνει εύκολα «είμαστε ειδικοί στο να σκάβουμε το λάκκο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά κορυφαίο ηγετικό στέλεχος στην πυραμίδα του ΔΗΣΥ.

Στο μεταξύ, ο βουλευτής Γιώργος Γεωργίου επιβεβαίωσε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου ο κ. Πουργουρίδης δεν ενημέρωσε κανένα για την γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε και μοίρασε στα ΜΜΕ λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίας του ΠΓ.

Του Κυριάκου Κυριακίδη