You are here

Στεφάνου: Απέναντι σε όποια συνέχεια διακυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ

13/04/2022 13:58

Όποια υποψηφιότητα αποτελεί συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού θα μας βρει απέναντί της, δήλωσε την Τετάρτη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος ανέφερε πως η προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με το Δημοκρατικό Κόμμα, για στήριξη κοινού υποψηφίου, δυστυχώς δεν απέδωσε.

Σε δηλώσεις του, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι η μη επίτευξη συμφωνίας με το ΔΗΚΟ "δεν σημαίνει ότι έχουν γκρεμιστεί οι γέφυρες συνεννόησης, ούτε ότι εγκαταλείψαμε τον στρατηγικό μας στόχο, για προοδευτική αλλαγή".

Όπως είπε "το ΔΗΚΟ αποτελεί φυσικό συνομιλητή του ΑΚΕΛ και αυτή τη σχέση από πλευράς μας θέλουμε να την ενισχύσουμε προπαντός στο κοινοβουλευτικό πεδίο, εκεί, όπου μπορούμε αποτελεσματικά να προσφέρουμε στους πολίτες".

Ανέφερε, επίσης, ότι το μέγα ζητούμενο για το ΑΚΕΛ είναι η προοδευτική αλλαγή και η ανάγκη να γυρίσει σελίδα και να οδηγηθεί σε μια νέα διακυβέρνηση με φιλολαϊκό πρόσημο.

"Επιθυμία μας", τόνισε, "είναι σε αυτή την προσπάθεια να συναντηθούμε με δυνάμεις της αντιπολίτευσης και της κοινωνίας".

Επιπλέον, ο Στέφανος Στεφάνου είπε ότι το ΑΚΕΛ συνεχίζει τις επαφές του με τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που πιστεύουν στην προοδευτική αλλαγή, προσθέτοντας ότι "αυτή η Κυβέρνηση πρέπει να φύγει, μαζί με τις πολιτικές της, γιατί στον τόπο και ιδιαιτέρως στη νέα γενιά, αξίζουν καλύτερες μέρες".

"Όποια υποψηφιότητα αποτελεί συνέχεια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού θα μας βρει απέναντί της", σημείωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Κατέληξε λέγοντας ότι "η αλλαγή δεν είναι σχήμα λόγου", για να συμπληρώσει πως η αλλαγή "έχει περιεχόμενο και σύντομα θα αποκτήσει και ονοματεπώνυμο".