You are here

Υποψηφιότητα Χρίστου Χρίστου για τις Προεδρικές

30/05/2022 09:50

Η Κεντρική Επιτροπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) επικύρωσε ομόφωνα την υποψηφιότητα του Προέδρου της Χρίστου Χρίστου για τις Προεδρικές του 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, στην συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις προεδρικές εκλογές, την εσωτερική διακυβέρνηση και παρουσιάστηκε το οργανωτικό πρόγραμμα του κόμματος ενόψει Προεδρικών.

Μιλώντας ενώπιον των συνέδρων, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος για τις Προεδρικές του 2023 μεταξύ άλλων, κάλεσε όλους σε εγρήγορση, τονίζοντας πως μόνη αντιπολίτευση αποτελεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, εξηγώντας παράλληλα ότι κανένας εκ των υπολοίπων υποψηφίων δεν μπορεί να φέρει αλλαγή αφού όλοι αποτελούν μέρος της παρούσας διακυβέρνησης και του ίδιου πολιτικού κατεστημένου.

Παράλληλα, κάλεσε τον λαό ανεξαρτήτως πολιτικών καταβολών να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, γιατί το ΕΛΑΜ απέδειξε από την μέρα ίδρυσής του, όπως είπε, ότι δεν εμπλέκεται στην διαφθορά και διαπλοκή, ενώ έμπρακτα δίνει μάχες εντός και εκτός βουλής για τον λαό.

«Η πρόταση μας προς τον λαό θα παρουσιαστεί σύντομα», συμπλήρωσε, γύρω από όλα τα θέματα, δίνοντας έμφαση στο Μεταναστευτικό που αποτελεί πλέον το νέο κεφάλαιο και τη νέα απειλή στο Κυπριακό, την ακρίβεια και το άγχος των πολιτών με την σωρεία προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Κατέληξε, λέγοντας ότι η υποψηφιότητα του είναι η μόνη που τάσσεται εναντίον οποιασδήποτε λύσης ομοσπονδίας στο Κυπριακό.