You are here

Διεθνής αναγνώριση για Κ. Λοΐζου

30/03/2005 09:14
Το βραβείο «Πρωτοπόρος στον Ευρωπαϊκό Τουρισμό» για το 2005 απένειμε στον κ. Κωστάκη Λοΐζου, Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου Λούης, ο Διεθνής Σύνδεσμος Συμβούλων Τουρισμού (International Society of Hospitality Consultants - ISHC). Η τιμητική αυτή διάκριση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου Ξενοδοχειακών Επενδύσεων (International Hotel Investment Forum - IHIF) στο Βερολίνο.

Ο Διεθνής Σύνδεσμος Συμβούλων Τουρισμού καθιέρωσε το Βραβείο «Πρωτοπόρος» το 1996 για την Αμερικανική αγορά εις αναγνώριση προσώπων ή οργανισμών που είχαν να παρουσιάσουν εξαιρετική συνεισφορά, επιτεύγματα ή κινήσεις σημαντικής βελτίωσης στη τουριστική βιομηχανία. Το 2004, η αναγνώριση αυτή επεκτάθηκε και όσον αφορά σημαντική συνεισφορά στην τουριστική βιομηχανία της Ευρώπης με την καθιέρωση και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού βραβείου. Οι βραβευθέντες με το βραβείο ISHC επιλέγονται βάσει τριών κριτηρίων: την ενεργό ανάμιξη στον τουρισμό, συνεισφορά στον τομέα αυτό και προσωπικές οργανωτικές ικανότητες και προσόντα.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο Όμιλος Λούης εργοδοτεί σχεδόν 8,500 άτομα και εξυπηρετεί επί καθημερινής βάσης περισσότερους από 100,000 πελάτες σε 8 χώρες. Οι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτείνονται σε 27 ξενοδοχεία, 10 κρουαζιερόπλοια, 84 μονάδες επισιτισμού, 25 καταστήματα αδασμολογήτων ειδών και 16 τουριστικά γραφεία.