You are here

Λ. Κυπριανού: Έχουν αλλάξει τα πάντα στο Κυπριακό Χρηματιστήριο…

18/07/2001 11:23
Τα δεδομένα στο Κυπριακό Χρηματιστήριο αλλά και στον κλάδο πληροφορικής διεθνώς έχουν αλλάξει σημαντικά σε βαθμό που να επηρεάζονται όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρωινή χρηματιστηριακή εκπομπή του ΡΙΚ ο Πρόεδρος της Globalsoft Λυκούργος Κυπριανού κληθείς να σχολιάσει την πορεία της μετοχής τον τελευταίο καιρό.

Αναφερόμενος στις προβλέψεις κερδών της εταιρείας για το 2001, ο Δρ Κυπριανού είπε ότι όταν η εταιρεία έκανε τις προβλέψεις είχε υπόψη της τις δύο προσπάθειες χρηματοδότησης (bond offering και έκδοση warrants). «Η εταιρεία», πρόσθεσε, «έχει αποτύχει και στα δύο όσο αφορά την χρηματοδότηση της για περαιτέρω ανάπτυξη».

«Στο Κυπριακό Χρηματιστήριο έχουν αλλάξει τα πάντα – πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό το πράγμα και να μην επικεντρώνονται στην πορεία μίας μόνο μετοχής».

Τέλος, ο Δρ Κυπριανού ανέφερε ότι τα εξαμηνιαία αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν πριν τις Αρχές Σεπτεμβρίου και ότι όλοι στην εταιρεία κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επιτύχουν τους στόχους που τέθηκαν.