You are here

Θα κερδίσει το στοίχημα η Hellas Jet

10/06/2002 15:08
«Καθαρή» και απαλλαγμένη από κακές νοοτροπίες και «αμαρτίες»

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια για την Hellas Jet, τη νέα θυγατρική εταιρία με έδρα την Αθήνα, αποκαλύπτει σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην Stockwatch, ο Πρόεδρος του Συγκροτήματος των Κυπριακών Αερογραμμών Χάρης Λοϊζίδης.

«Καθαρή» και απαλλαγμένη από τις κακές νοοτροπίες και «αμαρτίες» της 55χρονης ιστορικής διαδρομής των Κυπριακών Αερογραμμών, η Hellas Jet θα είναι σε θέση να προσφέρει στον επιβάτη ένα σημαντικά αναβαθμισμένο προϊόν σε σχέση με τις άλλες ιδιωτικές εταιρείες χαμηλών ναύλων, δηλώνει χωρίς δισταγμό ο επικεφαλής του κρατικού μας αερομεταφορέα.

Μια στρατηγική καλά μελετημένη και άριστα οργανωμένη που θα βασίζεται στο τρίπτυχο, φθηνά εισιτήρια - ακρίβεια στις ώρες αναχώρησης - αναβαθμισμένο προϊόν, που εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής του Συγκροτήματος για ανάπτυξη και κυριαρχία στο νέο διαμορφούμενο περιβάλλον της πλήρους ελευθεροποίησης.

Οι πάντα θεμιτές φιλοδοξίες και τα μεγαλεπήβολα οράματα του ιδίου και των στενών συνεργατών του, προσκρούουν ωστόσο στην μέχρι τώρα εμμονή της κυβέρνησης η οποία αρνείται επίμονα να προχωρήσει σε μείωση του ποσοστού (65%) που κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και δεν διστάζει να επικρίνει δριμύτατα την κυβέρνηση στην άρνησή της να κάνει βήματα πολιτικής προς την ιδιωτικοποίηση.

Παράλληλα, ο Χάρης Λοϊζίδης στη συνέντευξη του στη «SW» καταγγέλλει ότι κάποιοι προσπαθούν να «εκδιώξουν» τις ΚΑ από τη διαχείριση των αφορολογήτων ειδών και στέλλει ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Για την ώρα είναι δύσκολη η μετακίνηση μας από τα Αδασμολόγητα».