You are here

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Π. Σαββίδης

30/09/2002 18:39
Ο πρόεδρος του ΧΑΚ μιλά για ενορχηστρωμένη εκστρατεία δυσφήμησης του

«Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα έχουν γραφεί και ειπωθεί μέχρι σήμερα» δήλωσε στη SW ο πρόεδρος του ΧΑΚ Παύλος Σαββίδης, μιλώντας για « πρωτοφανή και ενορχηστρωμένη εκστρατεία δυσφήμησης του». Ο κύριος Σαββίδης σχολίαζε τις δηλώσεις των βουλευτών Μάρκο Κυπριανού και Σταύρο Ευαγόρού καθώς και δημοσιεύματα του τύπου αναφορικά με την εμπλοκή του ονομαστός του στις δραστηριότητες που είχε σε δημόσιες εταιρείες προτού αναλάβει το πόστο του προέδρου του ΧΑΚ.

Παράλληλα ο κύριος Σαββίδης επανέλαβε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να διαφυλάξει την τιμή και την υπόληψη του από την πρωτοφανή και ενορχηστρωμένη εκστρατεία δυσφήμησης του, προσθέτοντας ότι όποια τυχών αποζημίωση του επιδοθεί από τα δικαστήρια θα τα προσφέρει εξολοκλήρου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. «Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου στο ΧΑΚ εργάζομαι πολύ σκληρά και ανιδιοτελώς, παράγοντας έργο», σημείωσε στο τέλος ο κύριος Σαββίδης.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΧΑΚ Παύλου Σαββίδη είναι η ακόλουθη:

« Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό όπου βρισκόμουν μέχρι με τον υπουργό Οικονομικών σε ένα πολύ σημαντικό υπηρεσιακό ταξίδι συνεργασίας με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου στο ΧΑΚ εργάζομαι πολύ σκληρά και ανιδιοτελώς, παράγοντας έργο.

Ενημερώθηκα για τα δημοσιεύματα του ΠΟΛΙΤΗ και τις δηλώσεις των κ.κ. Κυπριανού και Ευαγόρου. Σε ότι αφορά στην ουσία του θέματος διαψεύδω κατηγορηματικά όσα έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα. Τα δε δικαιώματα διαφύλαξης του ονόματος μου και της υπόληψης μου από την πρωτοφανή και ενορχηστρωμένη εκστρατεία δυσφήμησης μου θα τα διεκδικήσω (‘όπως ‘έχει ήδη ανακοινώσει ο νομικός μου σύμβουλος) μέσω της δικαστικής οδού. ‘Όποια αποζημίωσα προκύψει από τα δικαστήρια, θα τη διαθέσω εξολοκλήρου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Του Κυριάκου Κυριακίδη