You are here

Υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας ο Ν. Κλεάνθους

09/11/2011 15:25
Την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε σήμερα ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος και βουλευτής του ΔΗΚΟ, Νίκος Κλεάνθους, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα κόμματα που τον στηρίζουν, το ΔΗΚΟ, το ΑΚΕΛ, το ΛΑΣΟΚ και όσοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους που συναποτελούν την κίνηση υποστήριξης της υποψηφιότητας του.

Σε συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα και στην παρουσία Βουλευτών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, του νυν Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Μωϋσέως προς τον οποίο εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες, ο Νίκος Κλεάνθους είπε ότι γνωρίζει πως θα έχει «ένα πολύπλευρο και βαρυσήμαντο έργο» να επιτελέσει ενώ έχει επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει.

Αφού ανέφερε ότι μέσα «από την πολύχρονη δράση» του στα κοινά έμαθε να αγωνίζεται «χωρίς φόβο και με πάθος», ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις «για το καλό της πόλης και αυτή είναι η δέσμευση μου. Δεν θα υπολογίσω ούτε προσωπικό ούτε πολιτικό κόστος», είπε και υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί, με τόλμη, διεκδικητικότητα και αποφασιστικότητα για τα συμφέροντα της πόλης . «Δεν θα αφήσω ανεκπλήρωτο το χρέος μου στο κόσμο της Λάρνακας, στους απλούς πολίτες», σημείωσε.

Ο κ. Κλεάνθους αναφέρθηκε και στο όραμά του για τη Λάρνακα και είπε ότι αυτό είναι να δει την πόλη «να γίνεται το στολίδι της Κύπρου. Όραμα μου είναι να δω τους νέους μας να ζουν εδώ που γεννήθηκαν, να ευημερούν, να δημιουργούν, να οραματίζονται και να πλάθουν μαζί μας το μέλλον τους. Όραμα μου είναι να δω την πόλη μου να γεννιέται ξανά, να σφύζει από ζωή, ανάπτυξή και ανθρωπιά».

Απευθυνόμενους στους παρευρισκομένους, ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ότι «μαζί θα διαφυλάξουμε το φιλόξενο και ανθρώπινο χαρακτήρα της και την παλιά αρχοντιά της και να τα δέσουμε αυτά, αρμονικά με τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη».

Είπε επίσης ότι θα επιδιώξει τη συμμετοχή όλων, «επιχειρηματιών, τοπικών και κυβερνητικών φορέων, του νομοθετικού σώματος, των Λαρνακέων και Αμμοχωστιανών βουλευτών», των απλών πολιτών αλλά και των νέων, γιατί όπως εξήγησε, «δεν μπορούμε να καταθέτουμε οράματα και να σχεδιάζουμε το μέλλον χωρίς τη δική τους συμμετοχή».

Πρέπει, κατέληξε, «να ενώσουμε δυνάμεις και μπορούμε. «Η ισχύς εν τη ενώσει». Για την τοπική κοινωνία, τους κοινούς μας στόχους, για την ευημερία, την ανάπτυξη και την καλύτερη ποιότητα ζωής που μας αξίζουν».

Την υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε και ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης που υποστηρίζεται μέχρι στιγμής από το ΔΗΣΥ.