You are here

«Τα είπαν» Κεραυνός – Χριστοδούλου

24/05/2004 17:25
Συνάντηση μακριά από το φως της δημοσιότητας είχαν σήμερα το πρωί ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Η συνάντηση, για την οποία εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας εξέφρασε άγνοια, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και ήταν η πρώτη από της αναλήψεως από τον Μάκη Κεραυνό των καθηκόντων του ως Υπουργός Οικονομικών.

«Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της επίσκεψης», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, «στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που άπτονται της συνεργασίας του Υπουργείου Οικονομικών με την Κεντρική Τράπεζα, καθώς και θέματα που αφορούν την Κυπριακή οικονομία. Έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της οικονομίας και το συντονισμό των προσπαθειών για εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών. Ο Υπουργός Οικονομικών και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας συμφώνησαν να πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις συνεργασίας, στα πλαίσια της προσπάθειας συντονισμού της κοινής δράσης για την οικονομία μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και Κεντρικής Τράπεζας».

Η StockWatch κατέβαλε προσπάθειες για επικοινωνία τόσο με τον Υπουργό Οικονομικών όσο και με το διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, χωρίς ωστόσο αυτή να γίνει κατορθωτή.

Σ.Ο.