You are here

ΠΑΣΥΞΕ: Στο πηδάλιο ο Χάρης Λοϊζίδης

28/02/2003 17:21
Ο Χάρης Λοϊζίδης, τέως πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, ανέλαβε πριν από λίγο το πηδάλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Νικήτα Αυγερινό. Στις σημερινές αρχαιρεσίες εκλέγηκε επίσης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, πρώτο μέλημα του οποίου φαίνεται να είναι η επούλωση των πληγών που άφησε το «πραξικόπημα» της 4ης Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, «αφετηρία των προσπαθειών μας είναι η συναντίληψη και η σύμπνοια, πρώτα μέσα στην ίδια την οικογένεια των ξενοδόχων». Στα ίδια πλαίσια, αναμένεται να καταβληθεί προσπάθεια για «συνεργασία με τους κρατικούς τουριστικούς φορείς, αλλά και με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις».

Στην πρώτη του ανακοίνωση μετά την εκλογή του, το νέο Δ.Σ. σημειώνει ότι χρειάζεται να αρχίσει η «σταδιακή υλοποίηση» του δεκαετούς Στρατηγικού Σχεδίου προκειμένου να επιτευχθεί η «ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού» και να λυθεί το πρόβλημα της εποχικότητας.

Επισημαίνεται ακόμα ότι η παραίτηση του προηγούμενου Συμβουλίου είχε μοναδικό στόχο να δώσει «την ευκαιρία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για μια πιο αισιόδοξη πορεία» για την επίλυση των προβλημάτων.

Η θητεία του Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει το 2006.

Το νέο Δ.Σ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Χ. Λοϊζίδης - Πρόεδρος
Χρ. Κοιτάζος - Α’ Αντιπρόεδρος
Α. Μιχαηλίδου - Β’ Αντιπρόεδρος
Θ. Φιλιππίδης - Γραμματέας
Π. Θεοχάρους - Ταμίας
Γ. Βασιλόπουλος - Μέλος
Α. Καπετάνιος - Μέλος
Φ. Αδωνης - Μέλος
Π. Λεπτός - Μέλος
Ν. Ματθαίου - Μέλος
Στ. Μανδρίδης - Μέλος
Μ. Αντωνιάδης - Μέλος
Ν. Νικολάου - Μέλος
Α. Τσόκκος - Μέλος
Ευρ. Λοϊζίδης - Μέλος
Αντ. Πασχάλης - Μέλος
Μ. Κουννάς - Μέλος
Αθ. Παναγιώτου - Μέλος
Α. Χρυσαφίνης - Μέλος