You are here

Δύο νέα μέλη στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας

29/06/2021 12:19

Σε επαναδιορισμό μελών της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας και διορισμό δύο νέων, προχωρά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 47(στ) και 124, του Συντάγματος και το άρθρο 4, του περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμου αρ. 1 του 1990, διορίζει για εξαετή θητεία, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας.

Στη θέση του προέδρου της ΕΔΥ επαναδιορίζεται ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος νομικής (ειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s Degree) στη δημόσια διοίκηση του State University of New York at Albany, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις κοινωνικές επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επαναδιορίζεται επίσης ως μέλος ο κ. Δώρος Ηλιοδώρου.

Ο κ. Ηλιοδώρου είναι πτυχιούχος της Οικονομικής Σχολής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι Associate of Chartered Ιnstitute of Bankers (ACIB), Αγγλίας.

Ως μέλος επαναδιορίζεται και ο κ. Αντώνης Βασιλειάδης.

Ο κ. Βασιλειάδης είναι πτυχιούχος νομικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό Πανεπιστημιακό δίπλωμα στο ναυτικό δίκαιο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Β. Αναστασιάδου και Κ. Κουμής τα δύο νέα μέλη

Ως νέα μέλη διορίζονται η κ. Βασιλική Αναστασιάδου και ο κ. Κώστας Κουμή.

Η κ. Βασιλειάδου, σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Ο κ. Κώστας Κουμή, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Coventry University και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Μ.Μ.Ε. και στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η τελετή επίδοσης των πράξεων διορισμού του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 12 μμ.