You are here

Έφυγε ο Γιώργος Νησιώτης

29/08/2021 12:42

Μεγάλη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά και τον ακαδημαϊκό κόσμο προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Γιώργου Νησιώτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο καθηγητής εντοπίστηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς τις αισθήσεις του, στην πισίνα του εξοχικού του. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

"Μεγάλη απώλεια για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ο πρόωρος χαμός του Γιώργου Νησιώτη. Εξαιρετικός επιστήμονας, εκλεκτός συνάδελφος, ακέραιος χαρακτήρας, αγαπητός δάσκαλος. Καλό ταξίδι Γιώργο", αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Τάσος Χριστοφίδης.

"Έφυγε σήμερα πρόωρα ο Γιώργος Νησιώτης, ένας αγνός υπέροχος άνθρωπος, σοβαρός επιστήμονας, ο καλύτερος συνάδελφος, ο πιο αγαπημένος φίλος, αφήνοντας πίσω την σύζυγο και τρία νεαρά παιδιά. Θα είσαι πάντα στην σκέψη μας Γιώργο", αναφέρει στη δική του ανάρτηση ο καθηγητής οικονομικών Μάριος Ζαχαριάδης.