You are here

Το νέο ΔΣ Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου

09/07/2020 17:33

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η 22η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου  Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σωτηρούλα Σαββίδου καλωσόρισε και απηύθυνε χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Συμβουλίου.

Ο Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου ιδρύθηκε το 1998 και έχει εγγεγραμμένα πέραν των 500 μελών, τα οποία προέρχονται από όλους τους τομείς της οικονομίας του τόπου, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Ο Σύνδεσμος είναι συνδεδεμένος με το Διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA Global) και πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Εσωτερικού Ελέγχου (ECIIA).  
 
Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα μέλη του Συνδέσμου που πέτυχαν στις εξετάσεις του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών για απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου Certified Internal Auditor (CIA) κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.
 
Επίσης, μέσα στα πλαίσια διεύρυνσης και σύσφιξης των σχέσεων του Συνδέσμου με θεσμούς, αρχές του τόπου και άλλους επαγγελματικούς Συνδέσμους, υπογράφηκαν Πρωτόκολλα Συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και με το ISACA Cyprus Chapter, μέσα από τα οποία σφραγίζεται η ακόμη πιο στενή συνεργασία μαζί τους.
 
Τα εκλεγέντα έξι μέλη, μαζί με τα υφιστάμενα τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, των οποίων η θητεία λήγει στις 30 Ιουνίου 2021, καταρτίστηκαν σε σώμα σε συνεδρία που ακολούθησε μετά τη λήξη των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.
 
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία αρχίζει την 1η Ιουλίου 2020, είναι η ακόλουθη: Άννα Ζαβού Χριστοφόρου (Πρόεδρος) - Αριστόδημος Γιάννακας (Αντιπρόεδρος) - Σοφία Κασσιανίδου (Γραμματέας) - Μάριος Ππασιάς (Ταμίας) - Πολίνα Αντωνίου (Μέλος)  - Ροβέρτος Γιουσελλής (Μέλος) - Χριστόδουλος Χατζηχριστοδούλου (Μέλος) - Σωτηρούλα Σαββίδου (Μέλος) - Άθως Φασουλιώτης (Μέλος) - Γιώργος Νικολαϊδης (Μέλος)
 
Οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες για τον Σύνδεσμο Εσωτερικών Ελεγκτών μπορούν να δοθούν από το γραφείο του Συνδέσμου (τηλέφωνο 22 680868, email: [email protected] ) ή μέσω της ιστοσελίδας του www.iiacyprus.org.cy, καταλήγει η ανακοίνωση.