You are here

Νέος CEO στην Deloitte

01/06/2021 09:47

Η Deloitte Κύπρου ανακοινώνει ότι, από την 1 Ιουνίου ο Πιερής Μάρκου είναι ο νέος Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής. Ο κ. Μάρκου διαδέχεται τον Χρίστη Χριστοφόρου που ηγήθηκε της Deloitte τα τελευταία 20 χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή σκυτάλης στο επίπεδο του CEO γίνεται μετά από την απόφαση του κ. Χριστοφόρου να αποχωρήσει και μετά από τις νενομισμένες διαδικασίες και διαβουλεύσεις με τους συνεταίρους της Deloitte Κύπρου.

Σε δήλωση του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Πιερής Μάρκου ανέφερε: «Είναι με μεγάλη αίσθηση υπερηφάνιας, αλλά και ευθύνης που αναλαμβάνω την ηγεσία ενός οργανισμού με μεγάλη και επιτυχή ιστορία, κοινές αξίες που συνδέουν τα στελέχη μας και μας καθοδηγούν σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Ξεκινάω τα νέα μου καθήκοντα ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte σε μια περίοδο με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις για την παγκόσμια αγορά, ως αποτέλεσμα των μεγάλων επιπτώσεων της πανδημίας. Ωστόσο, μαζί με τους συνεταίρους και τα στελέχη της Deloitte, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις και να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στα οικονομικά δρώμενα του τόπου, βρισκόμενοι πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις, στην οικονομία και στους συνανθρώπους μας».