You are here

Ο Μ. Εφραίμ στόχος των βομβιστών

04/03/2003 09:40
Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε την ώρα που έδινε κατάθεση στην αστυνομία

Απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του, την στιγμή μάλιστα που έδινε κατάθεση στην αστυνομία για την έκρηξη βόμβας που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του, δέχθηκε χθες βράδυ ο Μιχάλης Εφραίμ, χρηματιστής, 34 χρόνων από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Stockwatch, οι θρασύτατοι εγκληματίες τηλεφώνησαν στην οικία του κ. Εφραίμ την ώρα που έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς ανακριτές και τον απείλησαν ευθέως ότι θα υπάρξει «επόμενη φορά με στόχο τον ίδιο». Τις πληροφορίες θέσαμε υπόψη των αστυνομικών αρχών, οι οποίες αρνήθηκαν να τις επιβεβαιώσουν, ούτε όμως θέλησαν να τις διαψεύσουν.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στη «SW» ότι παρά το γεγονός ότι η βόμβα ήταν χαμηλής ισχύος, εντούτοις η έκρηξη που σημειώθηκε χθες βράδυ στις 10, κατέστρεψε ολοσχερώς αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον κ. Μιχάλη Εφραίμ και το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν επίσης εκτεταμένες ζημιές στον τοίχο του ισογείου της πολυκατοικίας, καθώς και σε δύο άλλα οχήματα, ένα εκ των οποίων ανήκει στη σύζυγο του κ. Εφραίμ, δικαστού στο επάγγελμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ζημιά στο αυτοκίνητο ανέρχεται στις 30.000 λίρες.

Του Κυριάκου Κυριακίδη